Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 7 januari: GEEN ACTIVITEIT

Geniet nog van de vakantie & dan zien we jullie volgende week terug!

Zaterdag 14 januari: Welkom terug!

Uur: 14u-17u​​​​​​

De leiding heeft jullie heel hard gemist! Welkom terug allemaal!

Zaterdag 21 januari: Siamese tweeling

Uur: 14u-17u​​​​​​

Wij hebben er enorm veel zin in! Kom vandaag jouw siamese tweeling ontdekken. Lukt het jullie samen om alle opdrachten te volbrengen? Zijn jullie het perfecte team? Laten we dat eens testen ;). (Regenkledij kan handig zijn).

Zaterdag 28 januari: Het mysterieuze raadselspel

Uur: 14u-17u​​​​​​

Ooo help! We hebben jullie hulp nodig! We hebben alle speurneuzen nodig om het mysterie van raadsels te ontcijferen. Bereid jullie maar voor op barstende hoofdpijn en krakende hersenen.

Zaterdag 4 februari: Mastermind

Uur: 14u-17u​​​​​​

Wie kraakt er als eerste de kleurencode? Wie wordt DE mastermind van de wouters? We ontdekken het vandaag!

Zaterdag 11 februari: Will you be my valentine?

Uur: 14u-17u​​​​​​

Ooh de liefde hangt in de lucht! Vandaag maken we iets heel uniek voor onze liefjes of lieve ouders. Neem allemaal volgende zaken mee:

- 2 wc-rollen

- een mooie foto van jezelf

- versieringen die je graag wil gebruiken

Zaterdag 18 februari: Coqo Loco!!!

Uur: 13.30u-16u​​​​​​

Jeugd De Haan heeft een Kidscarnaval georganiseerd, dat moeten wij zien! Kom in je beste kostuum gecombineerd met je beste humeur, dan beleef jij gegarandeerd een onvergetelijke dag!