Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 7 Maart : GROEPSFEEST!!!!!

Locatie: O.C.d'annexe Leopoldlaan 24 8420 De Haan

Uur: 14:00 - tot na de show (rond 23:00)

Vandaag is de laatste general repetitie voor we het voor echt gaan doen, we zijn nog heel de middag bezig om alles op punt te krijgen!!! GELIEVE ook een LUNCHPAKKET te voorzien!!! en natuurlijk ook alles van kledij en materiaal die jullie nodig hebben in jullie groepjes. Alvast bedankt!! ;)

Zaterdag 14 maart: Geen activiteit

Uur: --------

Door de recente gebeurtenissen rond het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de activiteiten af te lasten tot en met 31 maart. We houden de situatie tot op de voet in de gaten en krijgen continu update's van Scouts en Gidsen Vlaanderen. We proberen jullie ook zo goed mogelijk op te hoogte te houden. Stel dat jullie toch nog vragen zouden hebben mag u natuurlijk altijd een bericht of mail sturen. Alvast bedankt voor het begrip.

Zaterdag 21 maart: Geen activiteit

Uur: ------

Zaterdag 28 maart: Geen activiteit

Uur: -----

Zaterdag 4 april:

Uur:

Hopelijk mogen we vanaf hier terug activiteiten geven. Verdere info volgt nog!