Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 28 maart: Geen activiteit

Locatie: Scoutsplein

Uur: -----

Door de recente gebeurtenissen rond het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de activiteiten af te lasten tot en met 31 maart. We houden de situatie tot op de voet in de gaten en krijgen continu update's van Scouts en Gidsen Vlaanderen. We proberen jullie ook zo goed mogelijk op te hoogte te houden. Stel dat jullie toch nog vragen zouden hebben mag u natuurlijk altijd een bericht of mail sturen. Alvast bedankt voor het begrip.

Zaterdag 04 april - 20 april:

Alle activiteiten tot en met 20 april zijn geannuleerd door beslissing van Scouts en Gidsen Vlaanderen in samenspraak met de overheid. Wij houden de situatie omtrent Covid-19 (coronavirus) in de gaten en houden jullie hier zo goed mogelijk van op de hoogte. We rekenen op jullie begrip dat er geen activiteiten meer zijn en hopelijk zien we elkaar snel terug.

Groetjes,

De Wouterleiding

Zaterdag en Zondag 25-26 maart: Stadspel

Locatie: De Haan

Uur: heel het weekend tot zondag 18u30

Liefste kapoenen, wouters, jonggivers en givers: we missen jullie allemaal!

Jullie hebben het misschien al op het nieuws gehoord, maar samenkomen met z’n allen zit er voorlopig nog niet aan te komen… Maar niet getreurd! We hebben alvast een stadsspel gemaakt om jullie nog een klein beetje het scoutsgevoel te geven!

Op onze Facebook pagina kunnen jullie een kaartje van De Haan zien met daarop een route aangeduid die jullie moeten volgen, langs deze route zijn er verschillende opdrachten uit te voeren. De opdrachten komen 1 voor 1 na elkaar online tussen nu en 14u30.

Benodigdheden: een mama/papa/broer/zus met een smartphone, scoutsuniform (zo compleet mogelijk) + één extra outfit (zie opdrachten)

Hoe doe je mee? Je legt de route af en neemt een foto van de gevraagde opdracht op elke locatie, die foto plaats je dan in een reactie onder elke opdracht hier op Facebook (zet er ook zeker je voornaam en tak bij!)

OPGELET: Wat we absoluut willen voorkomen is dat we er voor zorgen dat er toch ergens een te grote hoop mensen tegelijk zouden zijn. Daarom hebben we een genoeg tijd voor dit spel gerekend. Het gaat van start om 14u30 en eindigt pas zondagavond 18u30.

De route heeft ook geen vaste volgorde, je kan zelf kiezen waar je begint!

De bedoeling is om met zoveel mogelijk van jullie foto’s een leuk filmpje te maken voor op onze sociale media! Meedoen is de boodschap :)))