Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle¬†zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en mogelijks een scoutshemd te dragen.¬†

• Wij engageren ons maandelijks de activiteitenkalender aan te vullen. Toch vragen we om deze regelmatig na te kijken.¬†

• Tel.: 0497 37 26 45 (Takchef: Robin) - Berichtjes gaan vaak sneller dan bellen¬†ūüėČ
  • Ian: 0470 80 68 99¬†
  • Amelie
  • Senne
  • Amber

Zaterdag: 23 september 2023

Activiteit: STARTDAG

Hier zijn we weer! De eerste activiteit van het nieuwe scoutsjaar! Alle leiding staat te popelen met onze goeie bekende terugzien en alle nieuwkomertjes te leren kennen. Hopelijk zijn jullie even enthousiast! We zien jullie graag komen, breng je je vriendjes en vriendinnetjes ook mee?

Om deze mooie start nog mooier te maken, eindigen we met een kleine bar. Van 17u tot 19u kan je komen genieten op ons welbekende, kersvers gespeelde scoutsplein van een drankje en hapje. Koop een sjaaltje en overdonder de leiding met je vragen, het kan geen betere timing zijn! Tot dan!

Zaterdag: 30 september 2023

Locatie: Scoutsplein

Uur: 13u - 18u¬† ¬† ¬†- Indien dit te vroeg is, zal er een leiding om 14u aan de ingang van het bos staan. (dit is bij het rondpunt aan waterkasteellaan) liefst wel even laten weten¬†ūüôā

Activiteit: OVERGANG

Trek je outfit aan die het vuilst mag worden want vandaag is het overgang! Speel mee met allerlei activiteitjes en ga erna op ons zelfgemaakt parcour om een officieel een echte scoutser te worden.

Zaterdag: 7 Oktober 2023

Activiteit: Super Detective

Oei oei oei de leiding is een belangrijke brief kwijt geraakt ergens in De Haan en vinden hem niet terug. We hebben jullie beste speurders werk nodig om de belangrijke informatie in de brief terug te vinden.

Zaterdag: 14 Oktober 2023

Uur: 14u - 17u

Activiteit: Wie is jullie leiding?

Jullie kennen misschien de namen van de leiding, maar vandaag komen jullie veel meer dan dat te weten. Kijk leer en maak plezier dat is het motto van vandaag.

Zaterdag: 21 Oktober 2023

Uur: 14u - 17u

Activiteit: Wie zoekt die vindt (verwacht vuile kleren)

Het belgische leger heeft aan ons gevraagd om enkele nieuwe recruiten op te leiden om mee te kunnen gaan op buitenlandse missie. Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

Zaterdag: 28 Oktober 2023

Uur: 14u - 17u

Activiteit: HALLOWEEN!! (liefst verkleed)

Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is de beste griezel van heel het land. Jullie griezelen vandaag door de haan om heel wat lekkers te bemachtigen.

Zaterdag: 4 november  2023

Locatie: Geen activiteit

Activiteit: Herfstvakantie

De leiding vliegt er even tussenuit, maar komen met veel leuke ideen terug volgende week.

Zaterdag: 11 november 2023

Uur: 14u - 17u

Activiteit: feesten als de beesten!

Over heel Belgi√ę is het wapenstilstand, maar wij doen vandaag het omgekeerde. Ten strijde tegen het grote spaghetti monster!!

Zaterdag: 18 november 2023

Activiteit: pyramide spel

Vandaag moeten jullie de egyptenaren helpen de schat van Toetanchamon te vinden. Door tegen elkaar te strijden kunnen jullie de top van de pyramide bereiken en de schat vinden! Wie gaat er de uitdaging aan?

Zaterdag: 25 november 2023

Activiteit: Frituur Frenzy

Vandaag zijn jullie allemaal trotse eigenaars van een eigen frietkot. Jullie hebben echter wel concurrentie. Schakel de competitie uit en bewijs dat jouw frituur de beste is!

Zaterdag: 2 december 2023

Uur: 14u - 16u

Activiteit: Sinterklaaaaaaaassss is in De Haan!

Speciaal voor jullie komt de sint iets vroeger naar hier!! Maar doordat hij vroeger komt heeft hij wat extra handen nodig, dus jullie worden speciaal voor 1 dag omgetoverd tot hulppiet.

Zaterdag: 9 december 2023

Locatie: ingang vossenhol (Driftweg 5)

Uur: 13u30 - 16u30

Activiteit: Plantdag

Samen met de Jeugddienst van De Haan en met het Agentschap Natuur en Bos gaan we op Plantdag in het bos!

Ook op deze locatie kunnen je je kapoen opnieuw ophalen.

Zaterdag: 16 december 2023

Activiteit: Stratego

Jullie kennen uiteraard stratego, maar we spelen twisted stratego, hetzelfde als altijd maar toch helemaal anders.

Zaterdag: 23 december 2023

Locatie: In de zetel, in bed of ergens comfortabel

Activiteit: Kerstvakantie!!

Woehoeeee!!! Kerstvakantie dit wil zeggen cadeautjes, veel eten en gezellig samenzijn. Veel plezier met jullie vakantie.

Zaterdag: 30 december 2023

Locatie: Thuis of bij Familie

Activiteit: Geen activiteit

Het nieuwe jaar staat voor de deur, dus de leiding wenst jullie allemaal een prettig nieuw jaar toe!!!

Gelukkig Nieuwjaar en fijne feestdagen!!!!