Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 21 september : Vriendjesdag!!!!!

Uur: 14:00 - 17:00

Dag lieve wouters allemaal! Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuw spetterend scoutsjaar! Jullie leiding en nieuwe leiding zien het al helemaal zitten, met veel spelletjes en toffe activiteiten speciaal voor jullie. Hopelijk nemen jullie veel vriendjes en vriendinnetjes mee om samen met ons aan een nieuw avontuur te beginnen!

Zaterdag 28 september : Overgang!

Uur: 13:00 - 18:00

Vandaag gaan onze nieuwe leden over en noemt straks zich iedereen trots wouter. Doe jullie vuile kleren maar aan zodat jullie volop kunnen meeravotten! (kijk zeker goed naar de uren vooraf want die kunnen nog verschillen)

Zaterdag 5 oktober : Strategooo 2.0 !!!!

Uur: 14:00 - 17:00

Vandaag spelen we het al dan niet welgekende stratego, maar aangezien jullie hier zo goed in geworden zijn hebben jullie leiding iets nieuws bedacht kom zeker eens kijken!!

Zaterdag 12 oktober : Verassingsactiviteit

Uur: 14:00 - 17:00

Zoals jullie misschien al weten is het dit jaar een speciaal scoutsjaar, want we hebben namelijk iets voor te bereiden. Breng dus zeker je creativiteit mee.

Zaterdag 19 oktober : Filmavond!!

Uur: 18:40 - 21:00

De leiding heeft een drukke week achter de rug dus we doen het rustig aan vandaag. We bekijken jullie favoriete film met een hapje en een drankje. Gelieve 2 euro mee te brengen

Zaterdag 26 oktober: Halloween

Uur: 14:00 - 17:00

Kom verkleed in jullie griezeligste outfit, dan trekken we samen de straten rond op zoek naar veel lekkernij!!!

--> Na de activiteit kunnen jullie zelf nog om 18:00 naar de Potinière er is heel wat te doen rond Halloween en dit alles aangeboden door de gemeente. (KIPPEVEL)

Zaterdag 2 november : Sterk sterker sterkst

Uur: 14:00 - 17:00

Vandaag zullen we zien wie de sterkste wouter is van allemaal. Jullie zullen doormiddel van mentale en fysieke proeven moeten bewijzen dat jullie geschikt zijn voor de Wouters!!

Zaterdag 9 november : Koekenverkoop!!

Uur: 14:00 - 17:00

Jullie mogen (normaal gezien) vandaag jullie beste verkoper/verkoopster bovenhalen. We gaan deur aan deur om onze lekkere koekjes te verkopen en misschien krijgt de wouter die het meest verkoopt nog iets extra!! ;)

Zaterdag 16 november : Zwerkbal (+ voorbereiding groepsfeest)

Uur: 14:00 - 17:00

Zwerkbal is een sport voor tovenaars uit de wereld van Harry Potter. Ga samen met je team de uitdaging aan en scoor punten door "de slurk" te gooien in één van de zwevende ringen. De ultieme overwinning behalen? Grijp dan de "Gouden Snaai" om het beste zwerkbalteam te worden. Welkom in de wereld van Harry Potter!

PAS OP => vandaag oefenen we ook voor het groepsfeest 2020!

Zaterdag 23 november : Zoo Tycoon

Uur: 14:00 - 17:00

In Zoo Tycoon bouwen jullie in twee teams jullie eigen dierentuin. Daar komt heel wat bij kijken: verblijven maken, toiletten installeren, eten voorzien,... En de dieren? Die vang je in het wonderbos natuurlijk.

Zaterdag 30 november : Smokkelspel

Uur: 14:00 - 17:00

We hebben een geheime missie gekregen van onze koning, help jij ons om deze tot een goed einde te brengen? (camouflage kledij kan altijd handig zijn)

Zaterdag 7 december : Sinterklaas (+ voorbereiding groepsfeest)

Uur: 14:00 - 17:00

Hopelijk zijn jullie braaf geweest want Sinterklaas komt naar Scouts De Haan!

PAS OP => vandaag oefenen we ook voor het groepsfeest 2020!