Wouters

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een wouter is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 17 september: Startdag

Uur: 14u-17u

Iedereen welkom op onze fantastische start van het jaar! Vandaag leren jullie elkaar kennen alsook jullie nieuwe leidingsploeg voor dit jaar. Onze nieuwe jaarleuze is DAS GOESTING en dat is precies wat wij allemaal hebben: goesting in een superplezant scoutsjaar. Kom allemaal af en breng jullie grootste glimlach mee!

Zaterdag 24 september: Overgang

Uur: 13u-18u

Maak jullie klaar voor een dag vol plezier, spelen, ravotten, elkaar nog beter leren kennen en vooral vuil worden! Doe dus zeker gepaste kledij aan. Vergeet je drinkfles en goede humeur niet, de leiding heeft er alvast ENORM VEEL GOESTING in. Tot dan!

Zaterdag 1 oktober: Levend stratego!

Uur: 14u-17u

Zijn jullie klaar om te jagen op anderen en de vlag te verdedigen? Kunnen jullie goed sluipen en tactisch denken? Dat zullen we vandaag allemaal testen!

Zaterdag 8 oktober: Het roodkapjespel!

Uur: 14u-17u

Helpen jullie Roodkapje om alle ingrediënten naar haar grootmoeder te brengen? Maar pas op voor de grote boze wolven! Sluip, kruip of loop zo snel mogelijk voorbij de wolven, enkel zo redden we de grootmoeder.