Kapoenen

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een petje bij felle zon,...
  • Een kapoen is verplicht een scoutsdas te dragen.
  • Voor de herkenbaarheid van onze kleinste sloebers is het aan te raden een rood scouts-t-shirt aan te trekken.

Zaterdag 17 september: Startdag

Locatie: Scoutsplein (Monicastraat 15)

Uur: 14u-17u​​​​​​

Iedereen welkom op onze prachtige kick-off van ons scoutsjaar. Vandaag leren jullie de medekapoenen en jullie leiding kennen. Je hebt maar 1 iets nodig vandaag: een goed humeur! Vandaag vliegen we er in voor een nieuw jaar, met als slogan: das goesting!

Zaterdag 24 september: Overgang

Uur: 13u-18u

Maak jullie klaar voor een dag vol plezier maken, spelen, elkaar nog beter leren kennen en vooral vuil worden! Doe dus zeker gepaste kledij aan. Vergeet je drinkfles en goede humeur niet, de leiding heeft er alvast ENORM VEEL GOESTING in. Tot dan!

Zaterdag 01 oktober: Leer je leiding kennen

Uur: 14u-17u

Heb je de scoutssfeer al helemaal te pakken en wil je nog vaker komen, maar heb je het gevoel dat je de leiding nog niet zo goed kent? Kom dan terug naar het scoutsplein om ze beter te leren kennen dan wie dan ook!

Zaterdag 08 oktober: DIY-Day

Uur: 14u-17u

Haal de creatieve kant van je maar al naar boven want vandaag is het DIY-Day, waar we allemaal iets super leuks zullen knutselen! Je inner Picasso, Dali of Mondriaan zal zich nog nooit zo uitgeleefd hebben!

Spaar alvast karton, eierdozen, krantenpapier, wc-rollen, kartonnen brikken en plastic flessen. Deze kun je dan meenemen om mee te knutselen.

Zaterdag 15 oktober: Dierenstratego

Uur: 14u-17u

Vandaag spelen we dierenstratego, leer dieren kennen waar je nog nooit van hebt gehoord en bewaak terwijl je nest!

Zaterdag 22 oktober: Olympische Spelen

Uur: 14u-17u

Hopelijk hebben jullie genoeg getraind want vandaag is het zo ver, de olympische spelen! Neem het allemaal op tegen elkaar en moge de beste kandidaat winnen. Sportieve groetjes!

Zaterdag 29 oktober: Halloween spokentocht

Locatie: scoutsplein

Uur: 14u-17u

Bereid je maar al voor want vandaag gaan we op halloween spokentocht! De spoken hebben ons snoep te pakken, vang zoveel mogelijk spoken om het snoep terug te winnen. Hoe meer spoken jullie kunnen vangen, hoe meer jullie je buikje kunnen vullen met lekkere snoepjes!