Jonggivers

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een pet bij felle zon,...
  • Een jonggiver is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Leiding

• Mumbi Hillewaert (takchef): 0497039508
  • Elliot Van Laere: 0491296881
  • Cobe Roels: 0474714502
  • Caitlin Chapman: 0494146792

Zaterdag 17 september: Startdag

Uur: 14u-17u

Iedereen welkom op onze kick-off van jaar 22-23. Dit jaar brullen wij elke formatie met volle mond: DAS GOESTING! En het is met die ingesteldheid dat wij elke week er opnieuw een knaller van maken. Neem je goed humeur mee en dos je uit in uniform want vandaag tonen jullie je van je beste kant aan elkaar en aan jullie leiding. Welkom terug allemaal!

Zaterdag 24 - zondag 25 september: OVERGANGSWEEKEND

Uur: 9u30-11u (zondag!)

Zijn jullie klaar voor een weekend vuil worden, ravotten en overnachten op de scouts? Hopelijk is jullie kennis om een tent op te zetten nog niet vervlogen want die zullen jullie zeker nodig hebben. Ook onze nieuwe jonggivers heten we officieel welkom vandaag en dompelen we meteen onder in het jogi-zijn. Tot zaterdag!!!

!!WAT NEEM JE MEE!!

• 5 euro
  • buzzy pazz (indien mogelijk)
  • lunchpakket
  • slaapgerief (matje, slaapzak, enz)
  • kleren die vuil mogen worden
  • drinkfles
  • gamel/bestek
  • gsm

Zaterdag 1 oktober: Risk

Uur: 14u-17u

Ben jij net als Willem de Veroveraar, Atilla de Hun of Genghis Khan? Kom het deze zaterdag ontdekken of jij de nieuwe conquistador bent en de wereld kan veroveren!

Zaterdag 8 oktober: