Jonggivers

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een pet bij felle zon,...
  • Een jonggiver is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Kleine mededeling voor de jogi's:

Met spijt in ons hart moeten we melden dat Thaïsse is gestopt als leiding. Dit zorgt ervoor dat we nog maar met 2 leiding overblijven in onze mooie tak. Wij zullen er proberen het beste van te maken! In januari zitten wij allebei in de examens. Guillaume zit praktisch heel januari in Antwerpen te blokken en Ben heeft ook volop examens. We zullen kijken voor in januari 1 activiteit te laten geven door vliegende leiding, maar helaas kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen welke zaterdag dit zal zijn. Houd daarom goed de kalender in het oog!

Zaterdag 11 januari: Geen activiteit

De leiding is begonnen aan hun examens. Hierdoor is er geen activiteit

Zaterdag 18 januari: Geen activiteit

Bekijk goed de kalender, het kan zijn dat er wel activiteit is als we vliegende leiding vinden.

Zaterdag 25 januari: Avondactiviteit

locatie: scoutsplein

uur: 18-21u

Vandaag is het avondactiviteit. Kleed jullie zeker warm aan!

Zaterdag 1 februari: Boomplantactie De Haan

Locatie: Scoutsplein

Uur: 14:00 - 17:00

Boomplantactie Duinbossen Kom je mee aanplanten? In sectie Vlissegem tegen het militair domein werd vorige winter gewerkt aan de omvorming van Corsicaanse dennen naar een meer gemengd loofbos. Door een deel van monotone, gelijkjarige dennenbestanden te kappen en nieuwe inheemse bomen te planten, zorgen we voor een soortenrijk gevarieerd bos. Nu is het tijd voor de nieuwe aanplanting en daarbij kan jij meehelpen!

In het kort, we gaan bomen gaan planten in het bos. We mogen zelf een plekje uitkiezen in het wonderbos om onze bomen te planten, heel uniek en leuk om ons als scouts te vertegenwoordigen!

Zaterdag 8 februari: Schaatsen!

Locatie: Scoutsplein

Uur: nog te bepalen

Het is weer zover, we gaan naar jaarlijkse gewoonte weer gaan schaatsen. Let op hiervoor dien je je in te schrijven!

Dit kan door  € 5 te storten naar BE97 7380 3891 9149 met als mededeling Naam + tak + schaatsen.

Voor degenen die dit niet kunnen is er ook de lieftallige leiding om julli een handje te helpen.

Vrijdag 14/02 20u00 - Zondag 16/02 12u00: Jonggiver weekend

Locatie: Verzamelpunt zal nog worden meegedeeld

Uur: 20u00 aanwezig aan verzamelpunt. Zondag om 12u00 ophalen!

We gaan dit jaar iets vroeger op jonggiver weekend. Dit is vooral weer om het groepsfeest een beetje voor te bereiden en natuurlijk ook om jullie jonggiver skills verder aan te scherpen! Het beloofd een schitterend avontuur te worden!