Givers

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een pet bij felle zon,...
  • Een giver is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 17 september: Startdag

Uur: 14u-17u

Iedereen welkom op onze kick-off van jaar 22-23. Dit jaar brullen wij elke formatie met volle mond: DAS GOESTING! En het is met die ingesteldheid dat wij elke week er opnieuw een knaller van maken. Neem je goed humeur mee en dos je uit in uniform want vandaag tonen jullie je van je beste kant aan elkaar en aan jullie leiding. Welkom terug allemaal!

Zaterdag 24 - zondag 25 september: OVERGANGSWEEKEND

Uur: 9:30 - 12u zondag

Dit weekend is het terug overgang. Jullie worden om 9:30 op de scouts verwacht. Jullie blijven overnachten, dus vergeet geen slaapgerief mee te nemen en vijf euro voor het eten

Zaterdag 1 oktober : Stranddag

Uur: 14:00-17:00

Vandaag gaan we nog een laatste maal het strand op voor de ijzige winden des winters het strand terug overnemen. Bereid je er op voor dat je vuil kan worden vandaag, dus kom niet op je paasbest.